ΛΑΔΙ NEEM 100ml


  • Κατασκευαστής:ΜΕΛΙ ΜΠΑΜΠΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: N033-07-04-002
  • Διαθεσιμότητα: 2

  • 7,00€




Το βιολογικό λάδι Neem (NIM) χρησιμοποιείται σε διάφορες δερματικές παθήσεις, στην αντιμετώπιση της ακμής, σε εγκαύματα και πληγές, είναι αντιβακτηριδιακό, αντιμυκητισιακό, αντιπαρασιτικό, εντομοαπωθητικό, αντιαιμορροϊδικό, ενισχυτικό της άμυνας του οργανισμού κ.α.
Διαθέτει αντιμολυσματικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ξεχωρίζει για τα πολύ πλούσια λιπαρά του οξέα.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελαίου neem βρίσκονται στα λιπαρά του υποπροϊόντα.
Το λάδι χρησιμοποιείται ως φυτικό και ζωικό συντηρητικό, καθώς αποβάλλει τα παράσιτα, όπως τον σκόρο ή τα ακάρεα.
Το έλαιο Neem είναι δημοφιλές σε σαμπουάν για τα ζώα για να προστατεύει από παράσιτα, όπως φτέρες ή κρότωνες.

Το Neem είναι ένα δημοφιλές φάρμακο στην ινδική ιατρική και χρησιμοποιείται στις διδασκαλίες της Αγιουρβέδα.

Στα καλλυντικά είναι δημοφιλές καθώς αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Xρησιμοποιείται σε λοσιόν καθαρισμού, έλαια, κρέμες και για την παρασκευή σαπουνιών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

espa logo