ΒΑΜΜΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ 50ml


  • 12,50€
Το βάμμα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος περιέχει βότανα, τα οποία έχουν ισχυρή αντιϊκή και αντιμικροβιακή δράση, είναι πλούσια σε βιταμίνες, πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, διαθέτουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύουν σημαντικά με φυσικό τρόπο την άμυνα του οργανισμού. Τα συστατικά του προστατεύουν τον οργανισμό από λοιμώξεις υποστηρίζοντας την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ παράλληλα βοηθούν στην καλύτερη αποκατάσταση και στη μείωση των συμπτωμάτων εξαιτίας ιώσεων. Το συγκεκριμένο βάμμα περιέχει αστράγαλο,θυμάρι και κυνόροδο.

 Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, ο Αστράγαλος χρησιμοποιείται κυρίως ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε κλινικές έρευνες που έγιναν πάνω σε άτομα που παρουσιάζουν συχνά κρυολογήματα και έρπη (simplex keratitis), παρατηρήθηκε σαφής βελτίωση στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων από τον οργανισμό. Η ευεργετική δράση του Αστράγαλου έχει συνδεθεί με την υψηλή περιεκτικότητα του σε πολυζαχαρίτες. Το βοτανο θεωρείται ότι είναι ιδανικό για χρήση από άτομα που αισθάνονται ατονία, κόπωση, κρυολογούν συχνά ή βρίσκονται σε στάδιο ανάρρωσης.

Το θυμάρι έχει έντονες αντιβακτηριακές ιδιότητες. Μπορεί μάλιστα να μειώσει σημαντικά την αντοχή των βακτηρίων έναντι φαρμάκων όπως είναι η πενικιλήνη. Για το λόγο αυτό, το βάμμα του Θυμαριού είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση στομαχικών διαταραχών (πονόκοιλοι, κολικοί, διάρροια κ.ο.κ.) που οφείλονται σε βακτήρια του εντέρου και του στομάχου.

Το κυνόροδο είναι ο ρυθμιστής του ανοσοποιητικού συστήματος.Ενισχύει τον οργανισμό και του παρέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C με αποτέλεσμα να θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού, να τον τονώνει και να τον προστατεύει από το αίσθημα εξάντλησης και κόπωσης. Επίσης το άγριο τριαντάφυλλο συντελεί στην χαλάρωση και στην επαναφορά της ηρεμίας καθώς χρησιμοποιείται και στην αϋπνία σαν ήπιο ηρεμιστικό και αντικαταθλιπτικό. Το άγριο τριαντάφυλλο ρυθμίζει την λειτουργία του εντέρου και φαίνεται να έχει αντισηπτική δράση.


Από τη Βασιλική Χασιώτη - ΑΕΙΖΩΟΝ


Γράψτε μια αξιολόγηση

espa logo